A Blum személyiségfejlesztő óvodapedagógiai program kézikönyve

A 17 éves tapasztalattal rendelkező, Magyarországon fejlesztett, tudományos mérésekkel alátámasztott Blum program tevékenységei arra irányulnak, hogy a gyermekek mindennapjait biztonságossá, félelem- és erőszakmentessé, teljessé és örömtelivé tegye.

Célunk, hogy minél több óvodába, szakemberhez és szülőhöz jusson el a Blum program szellemisége. Szellemiségünk elméleti alapjait az itt letölthető Kézikönyv mutatja be, amely a 2021 szeptemberében megjelent teljes kiadványunk kivonata.

A Kézikönyvhöz kapcsolódó gyakorlatot, amelyet kifejezetten óvodapedagógusok, óvodás korosztállyal foglalkozó szakemberek számára fejlesztettünk, egy akkreditált, 180 órás továbbképzésen lehet megismerni.

A Bluming, azaz kivirágzás névre keresztelt képzésen elismert nemzetközi és hazai képzők adják át az összművészetek erejével ható gyakorlatokat, technikákat, valamint a Blum látásmódját, gyerekszeretetét. A képzés elvégeztével Blum óvodapedagógussá válhatnak a végzők, az intézmény adott csoportja pedig Blum óvodaként felkerül egy a programot követő szülők felé is kiajánlásra kerülő térképre.

Jó olvasást, inspirálódást kívánunk!

A Blum program csapata

Blum kézikönyv rövidített változat
Size: 0.8 MB