Jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma a Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány tulajdona, illetve annak rendelkezése alatt áll, és szerzői jogi védelem alatt áll.

A Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a honlap tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra történő másolása vagy használata tilos.

A Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány törekszik a honlapon megjelenő adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, ugyanakkor semmiféle szavatosságot nem vállal azok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.

A Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány semmilyen felelősséget nem vállal a honlap megtekintéséből vagy elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért és sérülésekért.

A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de a Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány-t semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért, és semmilyen felelősséget nem vállal az azok tartalmából eredő esetleges károkért és sérülésekért. A más weboldalakra mutató linkek csupán kényelmi szolgáltatást jelentenek a honlap felhasználói számára.

A honlapon megjelenő védjegyek, szolgáltatási márkajelek, kereskedelmi nevek, termékmegjelenés és termékek a magyar és nemzetközi jog védelme alá tartoznak. Felhasználásuk, kivéve, amennyiben az kizárólag a vállalat termékének vagy szolgáltatásának a megnevezését szolgálja, kizárólag a Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány előzetes írásos engedélye alapján lehetséges.

A Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány, mint adatkezelő vállalja, hogy az adatokkal való visszaélések megelőzése érdekében az Internetes regisztráció során kezelésébe került személyes adatokat az érintett személy beleegyezése nélkül harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint nem teszi közzé.

A honlaphoz vagy a Gondolkodj Egészségesen! Alapítványhoz küldött üzenetek tartalmáért és a benne foglalt információk valóságtartalmáért és pontosságáért egyedül a küldő felel.

A honlap a látogatóknak nyújtott szolgáltatás. A Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.

© Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány – 2018