Mese-báb képzés 

A továbbképzés célja, hogy a résztvevőket felkészítse arra, hogy a mindennapi nevelőmunkájuk során, a gyermekekkel való együttélés alkalmával a mesék és a bábjáték eszközeivel tudjanak segítséget nyújtani a gyermekek számára – pozitív és negatív – feszültséget jelentő emberi helyzetek kezelésében. A nép- és műmesekincsben, valamint a bábtechnikában és dramaturgiában való jártasság erősítése által a résztvevők képessé váljanak a gyermekek érzelmi, értelmi és szociális kompetenciáinak fejlesztésére.

Székely Andrea

bábrendező, tanár

Bemutatkozó

A mese-báb képzés díja: 47.500.- Ft

Fizetési ütemezés:

Lehetőséget biztosítunk részletfizetésre.

Előleg: 20.000.- Ft, melynek átutalását a jelentkezés után általunk kiállított díjbekérő megérkezését követő 10 napon belül kérjük, a részvételt pedig a jóváírást követően igazoljuk vissza.

A fennmaradó összeget legkésőbb a képzés megkezdésekor kérjük kiegyenlíteni.

Lehetőség van a kifizetés megosztására a munkáltató és a résztvevő között, a számlákat is ennek megfelelően állítjuk ki.

Számlaszámunk:

CIB Bank 10701094-44554804-51100005

Kedvezmények:

+1 FŐ = -5%

Minden Ön által szervezett képzési résztvevő esetén az Ön és a magával hozott résztvevő tanfolyamdíjából is 5-5% kedvezményt adunk. Hozza el minél több ismerősét, kollégáját magával!

+2 FŐ = -8%

Minden Ön által szervezett 2 fő képzési résztvevő esetében mindannyiuk tanfolyamdíjából 8% kedvezményt adunk. Érdemes hát meginvitálni az ismerősöket, kollégákat is!

Törzshallgató

Volt hallgatóink számára 5% kedvezményt adunk. A kedvezmény érvényesítéséhez, kérjük, adja meg az eddigi képzés(ek) címét és időpontját a jelentkezési lap megjegyzés rovatában.

Csoportos jelentkezés az országban és határon túlról:

Csoportos jelentkezés (minimum 20, maximum 25 fő) esetén képzéseinket elindítjuk igény szerinti helyszínen Budapesten vagy az ország bármely pontján és határon túli területeken is előre egyeztetett időpontban. Minderről egyedi árajánlatot adunk, kérjük, további információért keresse közvetlenül képzésszervezőnket.

Lemondási feltételek:

A képzés kezdőnapja előtti 1 héten belüli lemondás esetén az összeget nem áll módunkban visszafizetni. A befizetett összeget következő képzéseinkbe beszámítjuk.

Kapcsolat:

Temesi Anasztázia

Telefon: +36 30 720 0877

E-mail: anasztazia.temesi@blumprogram.hu

A továbbképzési program megnevezése:

Mese és bábjáték az óvodában a szociális és erkölcsi kompetenciák fejlesztésére

Összóraszám:

30 óra, mely 3 képzési napból áll, általában péntek-szombat és vasárnap 9:00-17:30 óra között

A képzés alapítási engedélyének száma:

575/77/2017

A képzés vezetője:

Székely Andrea, bábművész

További információért, kérjük, keresse:

Temesi Anasztázia

Telefon: +36 30 720 0877

E-mail: anasztazia.temesi@blumprogram.hu

Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, szükségünk van a támogatásra. Minden apróság számít.

TÁMOGASS