Vizuális művészetek és mozgás képzés 

Az óvodai élethez és a pedagógusok igényeihez igazodva most egy új, egyedi lehetőséget kínálunk ezen képzésünkön. A képzés tematikája lehetőséget biztosít arra, hogy akár egy-egy napra csatlakozzanak az érdeklődők. Így akinek egy napra megoldható a részvétel az is el tud jönni megismerkedni a mozgás és vizuális világ egyedi módon való összekapcsolásával. Ez esetben igazolást adunk a részvételről, óraszámról. Aki szeretné elvégezni mindhárom alkalmat, annak akkreditált képzésnek megfelelően tanúsítványt állítunk ki és így a teljes képzés elvégzésével  30 óraszám teljesülhet a pedagógus életpályamodellben elvárt gyűjtendő pontokhoz.

A résztvevők a mozgás, a zene, a tánc és a vizuális művészetek területén addig megszerzett ismereteire, tapasztalataira támaszkodva olyan élmények átélése és új módszerek elsajátítása, melyek a gyermekek jobb megismerését segítik, valamint együttes hatásukkal komplexen fejlesztik a gyermeki személyiséget.

A mozgás, zene, tánc, kézműves képzési program nagy merítést tesz lehetővé ezekben a művészeti ágakban a pedagógusok számára. Lehetőséget teremt a már meglévő tapasztalatok mellé új ismeretek, ötletek gyűjtésére és integrálására. Legfontosabb szempontunk az, hogy hozzá segítsük a résztvevőket az önkifejezés komplex módon történő megvalósításához.

Önbizalmat szeretnénk adni ahhoz, hogy a képzés által inspirálva kreatívan nyúljon mindenki ennek az újszerű módszernek eszközeihez, és megtapasztalhassa pozitív előnyeit, mint például a felszabadult kreativitás, önfeledt alkotási kedv, a szabad eszköz-, és anyag választás öröme, az önkifejezés újszerű, egyéni módjának felfedezése.

Várunk mindenkit szeretettel, aki sok új ötlettel, technikával, mélyebb önismerettel szeretne gyermekei, csoportja számára inspiráló hatással lenni.

Az egyetlen olyan képzés hazánkban, ahol az óvodapedagógusok megismerhetik, hogy a változó mozgásformákkal és a hozzájuk kapcsolódó manuális művészeti tevékenységgel miként lehet kifejezni önmagunkat, és fejleszteni a csoportkohéziót is. A képzés nagyon gyakorlatias és olyan gazdag eszköztárat kínál a pedagógusoknak, melyet akár a képzést követő héten be tudnak vinni csoportjukba.

A képzés helyszíne: Nagykovácsi Kispatak Óvoda, ahol a  “Kincsek és Kacatok” blog szerzőjének, Karczewicz Ágnesnek és a Cinege csoportnak a munkáiba és mindennapjaikba tekinthetünk be!

Karczewicz Ágnes

óvodapedagógus

A “Kincsek és Kacatok” blog szerzője

Vernyik Ilona

óvoda- és táncpedagógus

Bemutatkozó

Egyedi egyeztetés alapján.

A továbbképzési program megnevezése:
Zene, mozgás, tánc, vizuális művészetek komplex megvalósítása, személyiségformáló hatása az óvodában

Összóraszám:
30 óra, mely egy szerdai, szombati és vasárnapi képzési napból áll.

A képzés alapítási engedélyének száma:
575/61/2017

A képzés ideje és helyszíne:
Töltse ki az – érdekel a következő képzés – űrlapot a bal oldalon

A képzés vezetői:
Karczewicz Ágnes, óvodapedagógus, Vernyik Ilona, óvoda- és táncpedagógus

További információért, kérjük, keresse:
E-mail: kapcsolat@blumprogram.hu

Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, szükségünk van a támogatásra. Minden apróság számít.

TÁMOGASS