MEGHÍVÓ

Tízéves a Gondolkodj Egészségesen! Program

Közel 1 millió óvodás, szülő és óvodapedagógus összefogása, egy szép mese, játék, üveggolyók és sok-sok szeretet –

mert a GE!P így gömbölyű!

uveggolyo2

Idén 10 éves a Gondolkodj Egészségesen! Program, mely indulása óta országos hálózattá vált a gyermekek testi, lelki, szellemi egészséges fejlődését meghatározó valamennyi területet felkarolva. Az idei GE! Napon országszerte és a határon túl közel 1500 óvodában egyszerre fogunk ünnepelni, mesélni, játszani és gömbölyíteni az óvodások életét!

A Gondolkodj Egészségesen! Program (GE!P) egy olyan kezdeményezés, melynek célja, hogy a fejlődés egyik legfontosabb időszakában, az óvodáskorban, segítse a szülőket, az óvodapedagógusokat és a gyermekeket.

Az egészséges táplálkozás, a testi egészség és biztonság, az érzelmi stabilitás, az önkifejezés számtalan módja, és még sok más fontos terület tartozik hozzá azokhoz a tevékenységekhez, amelyeket a GE!P felkarol immáron egy évtizede. Idei üzenetünk ezért épp azt a sokféleséget mutatja meg, amelyben a GE! programok egymásba szövődve alkotnak teljességet – mert a  gyermekek élete, ezért a GE!P is így gömbölyű és színes, mint egy üveggolyó, amely kicsiknek és nagyoknak egyformán örömöt ad.

A november 27-i GE! Napon egyszerre 1300 hazai és 200 erdélyi oviban hallgatnak és játszanak el egy mesét a gyerekek az üveggolyóról – a program szimbólumáról.

 Szeretettel várjuk a XIII. kerületi Napraforgó Tagóvodába 2015. november 27-én péntek reggel 8.40-kor, ahol együtt ünnepelhetjük a gyerekekkel a GE!P 10 évét! 

Az esemény háziasszonya: Epres Panni.

A mesét elmondja: Szabó Győző.

A mesét a gyerekekkel dramatizálja, a csoportfoglalkozást összeállította: Bori-Fekete Ágnes.

A nap végén minden kiscsoportos szülőnek EgészségZsákokat adunk át, mely többek között tartalmazza az egészséges életmódot népszerűsítő Gondolkodj Egészségesen! Magazint és más egyéb hasznos termékmintákat is.

 A sajtóesemény időpontja:

2015. november 27. péntek 8:40-11:00

A sajtóesemény helyszíne:

Napraforgó Tagóvoda – 1135 Budapest, Petneházy utca 69-71.

(A parkolás a Reiter Ferenc utca túloldalán díjmentes. Az óvoda előtti mobilparkolás száma: /763-0135.)

Részvételi szándékát, kérjük, az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezze:

tamara.tischler@gondolkodj.hu

30/720-0877