Már most az olimpia lázában ég az ország, és a legtöbben közben elfelejtik, hogy mi magunk is hétköznapi bajnokok vagyunk. Pedig nem is kell sokat tennünk ahhoz, hogy egészségesebbnek és vidámabbnak érezzük magunkat. A Médiaunió Alapítvány ezért idén a sportolás fontosságára hívja fel a figyelmet, és ebben olimpiai bajnokok is a segítségére lesznek.

Több felmérés is igazolja, hogy a társadalom többsége nem, vagy csak nagyon ritkán sportol, a kampány a sportolás fontosságát kívánja hangsúlyozni. Legfőbb célja, hogy a sport iránti lelkesedés ne vesszen el, hanem olyan energiává alakuljon át, amit a mindennapi emberek saját életük jobbá tételére használhatnak fel. A foci-EB és az olimpia évében a Médiaunió Alapítvány szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, mennyire fontos, hogy mindenki kezdjen el rendszeresen sportolni, saját egészsége, jó közérzete, boldogsága érdekében.

A kampányt idén is – listaáron számolva – közel egymilliárd forintnyi médiafelületen valósítja meg a Médiaunió Alapítvány, ami azt jelenti, hogy jelenleg „A sport mindenkié!” az ország legnagyobb társadalmi célú kampánya 2012-ben! Elemei közt szerepel ingyenes vagy kedvezményes áru edzések megszervezése országszerte, sportszínpad felállítása Budapest egyik forgalmas helyén, fotó-, videó- és cikkíró pályázat, amelyek zsűrizése után a legjobbak ajándékcsomagot kapnak.

2012. május 17-től már elérhető a kampány Facebook-oldala (Facebook.com/3x1ora), illetve honlapja (www.sportolnijo.hu), május 21-től pedig a kampány első tv-bejátszása is látható. Ettől a naptól rádiócsatornákon, napi, heti, havi lapokban és honlapokon is találkozhatnak a Médiaunió kampányával. A sajtóközleményeket és a különleges, motivációs beszédeket bemutató videoanyagokat a www.sportolnijo.hu oldalon tekinthetik meg.

 

További információért, kérem, keressen bizalommal!

Kardos Ferenc
Open Communications
M: +36 20 410 4989
E: ferenc.kardos@opencom.hu