A Manóposta webáruházat három, az élet teljesen különböző területeiről érkező óvodás anyuka lelkesedése hívta életre. Mindhárman imádunk igényes, kreatív, minőségi játékokat és ajándékokat készíteni és mindhárman szembesültünk az ezekhez szükséges alapanyagok beszerzésének nehézségeivel. Saját magunk és gyermekeink óvodája számára felderítettük és folyamatosan figyeljük a legjobb beszerzési forrásokat, és webáruházunkon keresztül igyekszünk ezt minél szélesebb kör számára elérhetővé tenni. Egy éve indítottuk mini vállalkozásunkat és célunk, hogy minden egyes vásárlónkat személyre szabott, gyors kiszolgálásban részesítsük és nem utolsó sorban  jó minőségű árut küldhessünk, a lehető legkedvezőbb áron. Szívügyünk, hogy alapanyagainkkal a számunkra oly kedves kézműveskedés népszerűségét növeljük, és a gyapjú szeretetére segítsük nevelni már a legkisebbeket is. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat ötletekkel és tippekkel is, és szívesen segítünk a palettánkon nem szereplő anyagok beszerzésében is.
Elérhetőségünk: www.manoposta.hu


Anyák napi ötletek

 

Fakanál virág

Hozzávalók:

Fakanál, néhány darab színes gyapjúfilc, kis fénykép a gyermekről, tetszőleges barkács ragasztó

Elkészítése:

A fakanál fejének megfelelő méretű virágot kivágunk egy színes gyapjúfilcből, majd egy a fénykép méretének megfelelő kör keretet is. A virág fejet a fakanál fejre ragasztjuk, majd a fényképet a kerettel együtt ennek tetejére rögzítjük, szintén ragasztással. A fakanál nyelét díszíthetjük levéllel, vagy egy masnival is.

Szép ajándék Anyák napjára és bármely óvodás könnyedén elkészítheti!

Általános információk:

Néhány hasznos, egyszerű ötletet és gyakorlati tippeket, trükköket szeretnénk megosztani azokkal, akik megtisztelnek bennünket látogatásukkal. Ha kérdése támad keressen bátran bennünket. Reméljük tudunk segíteni!

 

Gyapjú virág

Hozzávalók:

A legegyszerűbb üveges, pattintós képkeret, fehér (vagy más színű) gyapjúfilc lap háttérnek, színes gyapjúszálak (nagyon kevéske kell)

Elkészítése:

A gyapjúfilc-lapot a képkeretnek megfelelő méretűre vágjuk és a képkeret hátsó lapjára ragasztjuk (hogy ne mozduljon majd el a beillesztésnél). A színes gyapjúszálakból a kívánt virág mintát elkészítjük úgy, hogy egyszerűen ráhelyezzük a filclapra. Semmiképp ne ragasszuk, a gyapjúfilcen a gyapjú szálak szépen megtapadnak. Az üveglapot óvatosan ráillesztjük és összepattintjuk a keretet.

Különleges ajándék lehet Anyák napjára és minden óvodás könnyedén elkészítheti.

Általános információk:

Néhány hasznos, egyszerű ötletet és gyakorlati tippeket, trükköket szeretnénk megosztani azokkal, akik megtisztelnek bennünket látogatásukkal. Ha kérdése támad keressen bátran bennünket. Reméljük tudunk segíteni!