Az Apró Színház 2007 januárja óta működik független színházi társulatként. Színházunk különböző kultúrák értékeinek felkutatásával, feldolgozásával foglalkozik és azok autentikus hagyományaiból merítve egyedi formanyelv kialakítására törekszik. Célunk, hogy mindenhova eljusson a színház és a mai gyerekek, fiatalok a színházat találkozási helyként tekintsék, és a színház közösségi élményként funkcionáljon.

Rendszeresen lépünk fel többek között a Millenárison, a Művészetek Palotájában és számos budapesti és vidéki színházban, valamint rendszeresen kapunk meghívást színházi fesztiválokra, melyeken számos díjat gyűjtöttünk már be.

Az őszi-téli félévben a megújult Bethlen Téri Színházban (https://www.bethlenszinhaz.hu/) leszünk gyermekelőadásainkkal megtalálhatóak. Csoportoknak szóló előadásaink novembertől keddenként 10.00 órakor kezdődnek.

 

Előadások és időpontok:

Október 30., november 13. Trebla a bárány – zenés mesejáték

november 6., 27. Mocsármese – jávai népmese nyomán
december 4., 11. Arany Lille – lappföldi mese
Kérjük olvassák el a csatolt fájlt, mely az előadások rövid ismertetőjét tartalmazza.
Jegyárak: 1500 Ft, szakmai: 1200 Ft, családi (2 felnőtt, 2 gyerek) 5000 Ft, csoportos jegy (10 fő felett) 1000 Ft / fő (pedagógusoknak ingyenes)
Megközelíthetőséghttps://goo.gl/maps/fBE63
További információkért, jegyrendelésért kérem keresse Molnár Évát ( +36-30-866-0532 , aproszinhaz@gmail.com) vagy Kelecsényi Verát ( +36-30-268-3998 , kelecsenyivera@bethlenszinhaz.hu).

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretnék valamelyik előadásunkat megtekintetni, de a felkínált időpontok közül egyik sem felel meg, akkor is vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy keressünk egy olyan időpontot, ami megfelelne Önöknek.

Az előadásokról bővebben itt olvashat.

Üdvözlettel:
Molnár Éva