term_immun2Felhívás Gondolkodj Egészségesen Programunk támogatójától, a Terápia Natúra Alapítványtól, a komplementer gyógymódok népszerűsítésére óvodavezetők részére.

Tisztelt Intézményvezető!

Ön bizonyára sokszor tapasztalja, hogy a kisgyermekek vissza-vissza esnek a fertőzésekbe, az édesanyák aggódnak az ismételten felírt gyógyszerek miatt, és hogy megint betegállományba kell menniük az ápolás idejére. Természetesen így egyre több a nem teljesen meggyógyult kicsi az óvodában, és folytatódik az ördögi kör. Alapítványunk célkitűzése, hogy az édesanyákkal megismertessünk több olyan természetes gyógymódot, mellyel az immunrendszert karban lehet tartani, illetve a vírusfertőzések gyógyulását segíteni. A felső légúti fertőzések 90%-a vírusos eredetű. A nem indokoltan felírt antibiotikum (Magyarországon minden gyermekre évente 2 antibiotikum kúra jut az ANTSZ adatok szerint) oda vezetett, hogy mára világméretűvé vált az ellenálló mikróbák problémája. Ezek a kórokozók nem reagálnak a gyógyszerekre. A WHO programja szerint azért, hogy megőrizhessük gyógyszereink hatékonyságát, drasztikusan csökkenteni kell a nem megfelelő diagnózisra adott anibiotikum mennyiségét, és népszerűsíteni a hagyományos, tradicionális gyógymódokat.

Eljuttattunk Önökhöz egy szóróanyagot, melyben felhívjuk a rezisztencia problémájára a figyelmet, és online-kiskönyvünkben tanácsot adunk az otthoni természetes fertőtlenítési és megelőző módszerek alkalmazására, a megfelelő étkezés és vízfogysztás fontosságára is. Kiegészítő gyógymódokat ajánlunk a rövid, enyhe vírusfertőzések kezelésére.

Kérjük, tegye lehetővé, hogy az információ minél több édesanyához eljusson.

Online kiskönyvünket Ön is megtekintheti az alábbi linken.

Kérjük, hallgassa meg dr. Sal Péter gyermekgyógyász rádióriportját, melyben a rezisztencia problémájáról beszél bővebben.

Köszönjük segítségét, és Boldog Karácsonyt Kívánunk!