A Morenoi pszichodráma alapgondolata szerint, az emberi spontaneitás és kreativitás a cselekvésbe ágyazódva érvényesül. A cselekvésen keresztül érkezett új impulzusok (és ezek tudatosítása) hatnak gyógyító folyamatként. A spontaneitás arra ösztönzi az egyént, hogy adekvát módon reagáljon új szituációkra, illetve új válaszokat adjon már ismert helyzetekre. Ezért pszichoterápiájában az aktív, cselekvő, spontán önkifejezés felszabadítására törekedett.

Amire pszichodráma  csoportjaimban törekszem, a pozitív gondolatok, az inspiráció, az erőforrások megragadása, a mindennapi ünnepek, a mágikus pillanatok átélése, amikor az egyén kitágult tudatállapotba kerül, és hozzáfér az univerzum üzeneteihez a saját lelkén keresztül.  Az üzenetek hozzáférhetőek, és más állapotokban is támogatóan jelenlévőek maradnak a személy életútján. Ez a csoport számára is inspirálóvá válik, és alkotó atmoszférát teremt, a jelenlétet, az egyéni célokon való munkálkodást teszi csoportnormává.

A Pszichodráma Kommandó egyalkalmas, egy protagonistás (főszereplő), négy órás alkalmak sorozata. Protagonista bárki lehet, aki megkeres egy konkrét játék témával. Erre a témára a protagonistával közösen szervezünk csoportot.

Ha akadályoz valami az előrelépésben, hívj, a kommandó kiszáll, hogy megvalósíthasd álmaidat!

Most egy különleges alakalomra hívunk Noémivel.
A téma: „CSIKI-CSUKI, AVAGY DÖNTÉSEIM”

Az 1. részben RÁHANGOLÓDÁSt segítő együttlétre, felismerésekre számíthattok.
A 2. részben az SVT módszeréhez nyúlunk, és ennek segítségével járjuk körbe Noémi témáját. Ez alkalmat adhat neked egy új módszer mélységeinek megismerésére – több info az SVT-ről: https://pszichotrening.hu/svt/
A 3. részben a jelenlévők részvételével DRAMATIKUSan is ránézünk a Noémit foglalkoztató szeletkéjére a témának.
A 4. részben az SVT és egy általam előre elkészített kérdéssor alapján MINDENKInél ránézünk hogyan áll a „döntés” témakörével.

Az egész ülést pedig egy közösen elköltött vacsorával zárjuk, amihez kérlek, hozz hozzávalókat (elsősorban valóban vacsorára és nem édességre gondolok, persze az sem hiányozhat).
!!!KEZDÉS: 16.30!!! (vonatérkezéshez igazítva)

Ár: (témahozó: 10.000, támogató szereplő 4.500)

Helyszín: Piliscsaba vasútállomásnál (Nyugatiból a piros vonat háznál tesz le, de autókba is összeszerveződhettek – részletek a regisztrációs e-mail visszaigazolásában)

Regisztráció szükséges (Facebookos visszajelzés esetén is):
e-mailben: pszichotrening@t-online.hu
telefonon 30/47 47 465
Lemondás: a regisztrációs díj befizetésével lehetséges

Várlak szeretettel, hogy együtt lehessünk átélői ennek az izgalmas kísérletnek:
Bereményi Réka

https://pszichotrening.hu/