Ma tartottuk meg Programunk hetedik Országos Gondolkodj Egészségesen! Napját. Rengetegen jelezték, hogy velünk tartottak, részt vettek a mese-rekordkísérletünkben: több ezer gyerek hallgatta ma azonos időpontban, 10 órakor ugyanazt a mesét: A pitypang meséjét.  Az óvodák számára megajánlott forgatókönyvünk alapján a mai napon a gyerekek meséltek, báboztak, énekeltek, egészséges ételeket készítettek el együtt. Idén másodjára Székelyföld is velünk tartott a GE! Napon, a tavalyi évnél még többen jelezték, hogy tartják az Egészségnapot, sőt, valahol Egészség hetet.

Az Egészségnap megkoronázásként 1300 óvodában osztották ki a mai napon az 55.000 EgészségZsákot, melyben található többek között a Programunk által legfontosabb témákban íródott cikkeket tartalmazó Gondolkodj Egészségesen! Magazin.

Az idei GE! Nappal az összefogás erejét szerettük volna megmutatni, a többszáz visszajelzés alapján, úgy érezzük, hogy elértük a célunkat.

Köszönjük szépen a rengeteg óvodának, hogy csatlakoztak hozzánk, köszönjük a rengeteg pozitív megerősítést a munkánkkal kapcsolatban. Köszönjük szépen a támogatóknak, hogy lehetővé teszik, hogy a felnövekvő generáció testi-lelki egészségéért mi is tehessünk. Köszönjük a budapesti Kerekerdő Óvodának, hogy a jelen lévő majd’ 200 ovissal velünk töltötték a délelőttöt.