Pályázati kiírás:

Kedves Kolléga!

Az egyszervolt.hu a Tanárbloggal közösen egy kis szakmai pályázatra hív meg Benneteket.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy az óvodákban, igencsak kedveltek az egyszervolt.hu játékai és egyéb tartalmai, sok óvodapedagógus rendszeresen beépíti foglalkozásaiba ezeket a játszva oktató „feladványokat”. Már eddig is több óravázlat került ki az Egyszervolt- Suli oldalra.

Hogy könnyebb legyen a mindennapi munkában ezeket a tartalmakat használni, lehetőséget szeretnénk nyújtani azoknak, akik már ezeket a feladatokat alkalmazzák, hogy megosszák tapasztalataikat másokkal. Ugyanakkor számítunk az egyszervolt.hu tartalmakat most megismerők friss gondolataira.

 

Óravázlat-pályázat

Célja, hogy olyan ötletes óravázlatok készüljenek, amelyek használják az www.egyszervolt.hu tartalmait, és széles körben alkalmazhatóak az óvodákban.

A pályázat pénzdíjas.

A pénzdíj óravázlatonként 5.000.- 10.000.- Ft

Egy pedagógustól legfeljebb 2 óravázlatot díjazunk.

A javasolt tartalmakat, az  egyszervolt. hu játékoldalain lehet megtekinteni, és  a doodle-alkalmazás segítségével lehet befoglalni. A befoglalás lényegében tájékoztatja a nevezőket, hogy ki melyik Egyszervolt tartalomhoz tervez és készít oktatási segédanyagot. Kérjük, egy ember 4-nél több tartalmat ne foglaljon.

Az óravázlatokat a verseny Facebook felületén közzétesszük, itt gyűlnek a közönségszavazatok.

A beérkezett vázlatokat szakmai bírálóbizottság értékeli és válassza ki a kategóriánkénti három legjobbat. Ezeket az eredményhirdetést követően közzétesszük a pályázat kiírói, a Tanárblog és az Egyszervolt oldalain. A nem díjazott, ám közlésre érdemes  óravázlatokat a zsűri javaslata alapján szintén elhelyezzük a weboldalakon.

Kategóriák:

Óvoda-kategória: 1-3. helyezett.

Az értékelés főbb szempontjai:

Komplexitás

IKT eszközhasználat

Kreatív megközelítés, ötletesség

Játékosság

Formai követelmények megléte

Pályaművek beküldési határideje:2012. október 31.

Eredményhirdetés: 2012. november 15.

A pályaműveket a evsuli@egyszervolt.hu e-mail címre várjuk.

Jó munkát, pályázást!

Egyszervolt.hu és a Tanárblog szerkesztősége