Kedves Olvasóink!

Ősztől folytatódik Élménykonyha főzőtanfolyamunk, ahol egészséges és könnyen elkészíthető, de mégsem egyhangú ételek elkészítését mutatjuk meg a jelentkezőknek. Nem mindennapi, de könnyen beszerezhető alapanyagokat ismerhetnek meg, kevésbé ismert ételkészítési technikákat és egy harmonikus szemlélelet, amelyben élvezet a főzés minden lépése, a bevásárlástól a tálalásig.

Az őszi tematikánk itt olvasható.

SZEPTEMBER

Élménykonyha: a család immunerősítése színek szerint

Gondoltak már arra, hogy minden egyes szín, amit ételeinkkel elfogyasztunk, egészségünk egy-egy apró építőköve? Pedig az ételek színanyagai nagyban hozzájárulnak immunrendszerünk építéséhez. Gyulladásos betegség esetén a fehér szín javasolt, emésztési problémákra a zöld, ízületi bajokra a lila. A tanfolyamon megtudhatják, melyik szín és hozzátartozó étel milyen problémát orvosol, legyen az testi vagy lelki eredetű.

Időpont: szeptember 24. szombat 10.00-14.00

OKTÓBER

Élménykonyha: egészséges reggeli a mindennapokra

A zab az egyik legfinomabb gabonafajta, és a gyerekek egyik nagy kedvence. Finom, édeskés ízén túl, megfelelő energiával is ellátja a szervezetet, így kiváló alternatíva reggeli gyanánt. Sokféle finomság készíthető belőle, mint például zabtej, zabkrém, házi müzli, gyümölcsös zabpehely, zabkása, zabkeksz, de sorolhatnánk még. Az Élménykonyha alkalmával sok-sok finomságokat készítünk el belőle.

Időpont: október 15. szombat 10.00-14.00

NOVEMBER

Élménykonyha: vitaminpótlás a téli időszakban

A gyerekek többsége talán az óvodába járással kapja el a betegségek nagy részét. Éppen ezért fontos, hogy a téli időszakban is megfelelően gondoskodjunk vitamin- és ásványi anyag szükségletükről, melyhez az olajos magvak, csonthéjas gyümölcsök és téli zöldségek nélkülözhetetlen alapanyagok. Felhasználásukkal egészséges édességeket, szendvicskrémeket, meleg leveseket, salátákat, főételeket készítünk el.

Időpont: november 5. szombat 10.00-14.00

DECEMBER

Élménykonyha: gyerekbarát sütemények, házi készítésű ajándékok karácsonyra

A karácsonyi ünnepek alatt talán a sütemény a legnagyobb kedvenc, a gyerekek is szívesen majszolgatják. Ezért fontos, hogy megfelelő alapanyagokból, kevés édesítőszer felhasználásával készüljön el. A tanfolyamon jónéhány ízletes, mégis kímélő karácsonyi édességet, süteményt veszünk sorra, és nem maradhatnak ki a házi készítésű ajándékok sem, mint a bonbon vagy marcipán.

Időpont: december 10. szombat 10.00-14.00

A tanfolyamok ára: 7.500 Ft/fő/alkalom. Három alkalom egyszeri megrendelése esetén 7.000 Ft/fő/alkalom.
A tanfolyamok helyszíne: 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2. Miele bemutatóterem
Jelentkezés:
Telefon: +36 1 783 8210
E-mail: szerkesztoseg@izekeserzesek.hu
Weboldal: www.izekeserzesek.hu