Rajzpályázati felhívás

Fesd a jövő évedet naptárlapokra
címmel

rajzpalyazat

A Gondolkodj Egészségesen! Program és a Százszorkép Kiadó egy közös játékra hívja az ország összes óvodáskorú gyermekét, hogy együttes erővel megrajzoljuk a 2014-es évi élményekkel teli Családi Tervező fali naptárat!

Mit is kell ehhez tenni?

Csupán megörökíteni, hogy az év egyes hónapjai során milyen családi programok, események, kirándulások teszik színesebbé a mindennapokat.

Nevezési feltételek:

A rajzok bármilyen technikával elkészíthetőek, ám határozott színekkel készített alkotásokat várunk. Minden gyermek maximum 3 rajzzal nevezhet a pályázatra. A rajzokat kérjük A/4-es, fekvő méretben elkészíteni.

A pályamű hátoldalán kérjük feltüntetni a rajz címét, az ábrázolt hónapot, a pályázó gyermek nevét, csoportját, valamint a szülő/pedagógus nevét, címét, egyéb elérhetőségét.

Beküldési határidő:

A rajzokat 2013. szeptember 27-ig kérjük megküldeni a Gondolkodj Egészségesen! Program irodájába (1024 Bp., Kis Rókus utca 16-20.).

Díjazás:

A 13 legszebb rajz kerül kiválasztásra, ebben Hegyi Barbara lesz segítségünkre.

A nyertesek egyben hírnevet szereznek maguknak, hiszen nevük megörökítésre kerül a naptáron, mely a hazai könyv üzletláncok, hipermarketek többségében is kapható lesz, másrészt a pályázatot benyújtó óvodás csoportot/családot a Százszorkép Kiadó ajándékcsomagjával és könyvvel lepjük meg.

A Családi Tervező falinaptárja egy nagyméretű falinaptár és az egész család rendszerezheti mindennapjait benne