“Frissen várjuk a tavaszt” című pályázatunkra abban a témában vártuk az ovisok fotó- illetve rajzpályázatait, hogy a csoportok hogyan várják az új évszakot, hogyan élik meg az évszakváltást. A fotópályázat nyertese: Református Óvoda, Szivárvány csoport, Cegléd

 

Íme a nyertes pályamunka:

 

A rajzpályázat nyertese: KMI Hosszú utcai Óvoda, Maci csoport, Kecskemét

Íme a nyertes pályamunka:

Sok szeretettel gratulálunk a nyertes óvodáknak és köszönjük a többi csodás beérkezett pályamunkát, ahogy időnk engedi, azokat is megosztjuk itt, a honlapunkon.

Nyeremény:

Házhoz jön az egészség – Életmódtanácsadással egybekötött teázás és harangmasszázs a nyertes óvodájában szülők, óvodapedagógusok és gyerekek részére.

„Mit értünk egészséges életmód alatt?”, „A család, édesanya és nevelők eklatáns szerepe a gyerekek egészséges testi, lelki és szellemi fejlődésében”, „Család és Óvoda karöltve az egészségtudatosságért”. Tények, tapasztalatok, tanácsok és tévhitek… Kerekasztal beszélgetés a Napsugár Életház orvos, életmód szakértőjével, Dr. Borbényi Erikával. Varázsteázás, természetes növények és gyümölcsökkel.

A beszélgetést – a Napsugár Életház jógaoktatója – Hegedűs Zsuzsanna, egzotikus, csakra-harangokkal történő frissítő-lazító csilingelése, harangmasszázsa zárja. A különleges harangmasszázs intenzív ellazulást nyújt, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

A nyereményeket a Napsugár Életház szakemberei biztosítják, köszönjük szépen a felajánlást nekik! . Programunk két munkatársa már testileg-lelkileg megújult a Napsugár Életházban. Bácskai Márti megosztja Önökkel élményeit, tapasztalatait.