Az idén november 19-23-án szerveztük meg az Országos Blum hetet. Most is játékba hívtuk Magyarország valamennyi óvodáját és az ovisok szüleit is. Ti is részt vettetek a Blum héten? Ha lemaradtatok, itt most mindent megtaláltok a közös játékhoz!

A hét meséjének kis tiritarka sün főszereplője ezerféle színű tüskével született, ráadásul még a szüleitől is elsodródott a nagy viharban, de sok-sok kalanddal és baráttal szegélyezett útja végén meglelte a családi fészkét. Otthon aztán azóta is meséli, mi minden esett meg vele és új barátjával, Rozmaringgal a vándorlása során…

A Blum hét fókuszában most az elfogadás volt!

A mesét egy héten át mesélték több mint 1000 óvodában, s minden napra jutott valamilyen érdekes játék is a tiritarka süni kalandjaival kapcsolatban.

Sokan küldtetek nekünk képet a saját óvodátokban megszervezett Blum hétről, a gyerekek alkotásairól, játékairól – ezekből meg is mutatunk néhányat!

 

Kertvárosi Óvoda – Testvérvárosok terei Óvoda, Pécs

 

Dömsödi Óvoda, süni csoport

 

Nyírbélteki Gyöngyszem Óvoda, pillangó csoport

 

Mosoly Óvoda, Pesterzsébet

 

Csicsergő Óvoda, bagoly csoport, Zugló

 

Bóbita Óvoda, pitypang csoport, Kiskunhalas

 

Otthon is folytatódhatott a játék!

Idén 55 000 zsákocskát juttattunk el családoknak, akik a Blum héten, otthon is tovább játszhatták a tiritarka sün kalandjait, hiszen a mese mellett megtalálták a csomagban a szereplők ujjbáb figuráit, a blumprogram.hu-ról pedig még a tiritarka sün meséjéhez készült kártyákat is letölthették.

Mesélnétek, játszanátok tovább?

Innen letölthető a tiritarka sün meséje, a hozzá kapcsolódó kártyajáték és az ujjbábok is!

 

Blum program csapata